Επικοινωνήστε μαζί μας!

MALKO O.E. - power solutions © 2016. Πολιτική Απορρήτου

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

H ΜALKO O.E. - power solutions είναι μια καταξιωμένη εταιρεία στον χώρο της ενέργειας και παρέχει ολοκληρωμένα πακέτα λύσεων σε κάθε ενεργειακό πρόβλημα. Στο εξειδικευμένο κομμάτι των φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων παρέχουμε σωστές υπηρεσίες μελέτης, σχεδίασης, αδειοδότησης, εγκατάστασης και συντήρησης σε όλο τον Ελλαδικό χώρο. Τα έργα μας είναι η απόδειξη της αξιοπιστία μας.

 

Αντιμετωπίζοντας κάθε έργο με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό οι λύσεις που προτείνουμε είναι αποτέλεσμα εμπεριστατωμένων μελετών, που εκπονούνται με στόχο τη βέλτιστη οικονομοτεχνική λύση και τη μεγιστοποίηση του περιβαλλοντικού οφέλους. Η αγάπη μας για τα φωτοβολταϊκά συστήματα, η οποία αποδεικνύεται από την ενασχόλησή μας με τον τομέα από τις πρώτες ημέρες ύπαρξής του στη χώρα μας, εξασφαλίζουν την απόλυτη επιτυχία της επιλογής σας.

 

Η ενδελεχής μελέτη και σχεδίαση συνδυάζεται με την άριστη ποιότητα και αξιοπιστία των υλικών που επιλέγονται. Το εξαιρετικά καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό μας εγγυάται τη βέλτιστη οικονομοτεχνικά λύση, ενώ το έμπειρο και εξειδικευμένο τεχνικό δυναμικό μας προσφέρει τη βέλτιστη εγκατάσταση του συστήματος.

ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Αναλαμβάνουμε όλα τα στάδια της μελέτης και της αδειοδότησης της εγκατάστασής σας. Προετοιμάζουμε χωρίς κόστος την πλήρη τεχνοοικονομική μελέτη.

 

 

1.

Αναλαμβάνουμε πλήρως την προμήθεια και εγκατάσταση του Φωτοβολταϊκού Συστήματος που θα επιλέξετε, καλύπτοντας όλες τις απαιτήσεις σε ποιότητα και κόστη.

2.

Παρακολουθούμε την απόδοση του συστήματος σας και παρέχουμε κάθε είδους τεχνική υποστήριξη και συντήρηση με σύγχρονα όργανα μετρήσεων.

3.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ  

ΠΑΡΚΑ 

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Net-Metering

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

ΑΥΤΟΝΟΜΑ

ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟ

ΛΟΓΙΚΑ

 
X
Password:
Wrong password.